اولین بار لوئیجی دو پونتی در سال ۱۹۳۳ از این خاصیت شگفت انگیز آب برای تهیه اسپرسو استفاده کرد. او سیستمی را طراحی کرد که یک فضای قوری مانند آب را به وسیله گرما، با فشار از بین ذرات قهوه عبور می دهد و عصاره قهوه را در قسمت بالای قوری خالی می کند. این طراح هنرمندانه موکاپات رو برای شرکت ایتالیایی آلفانسو بیالتی به ثبت رساند و بدین ترتیب برند بیالتی برند مطرح موکاپات شد.
نحوه تهیه قهوه با موکاپ قهوه ساز
در مرحله اول باید قهوه خود را به صورت پودر شده و آماده به همراه داشته باشید سپس در مخزن انتهایی قهوه جوش آب بریزید به اندازه کافی، بعد از آن درون محفظه قهوه ساز پودر قهوه را اضافه نمایید. پارچ قهوه ساز را روی مخزن می بندیم و موکاپات را روی حرارت گاز قرار می دهیم. بعد از گذشت چند دقیقه ،آب مخزن به جوش آمده و بر اثر برخورد با پودر قهوه به درون پارچ می ریزد. حالا قهوه ما آماده سرو کردن می باشد. در واقع تشکیل شده است از:
- – قسمت زیرین: دارای سوپاپ اطمینان جهت جوش آوردن و تولید بخار آب تحت فشار
- – قسمت میانی : توری محل قرار گیری پودر قهوه که بخار تولیدی از روی آن عبور کرده و از طریق لوله تعبیه شده روی آن وارد بخش فوقانی میگردد
- – قسمت فوقانی: ظرف درب دار مخصوص محل جمع شدن قهوه تولید شده توسط بخار – ظرفیت 1 فنجان – ساخته شده از آلومینیوم ضد زنگ – قابلیت قرارگیری روی شعله گاز و المنت برقی – ساخته شده از مواد قابل بازیافت
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.